Vappubrunssi

Nauti Zivagon vappupäivän brunssista ystävien ja kuplivan kera!
Alku- ja jälkiruoat ovat katettuina seisovaan pöytää, pääruoka tarjoillaan pöytiin.
Tarjolla on kaksi kattausta: 12:30 & 15:30. Otamme vastaan varauksia 30.4. saakka. Tee varaus järjestelmämme kautta.

Vappubrunssin menu 1.5.

 

Alkuruokapöytä

Matjessilliä, ryytisinappisilliä & rucolasilakkaa (l, g)
Sokerisuolattua lohta & Ponzu-kastiketta (l, g)
Mätimoussea & saaristolaisleipää (l)
Katkarapuja Skagen (l)
Zivagon vihersalaattia & vadelmavinaigrettea (veg, g)
Punajuuricarpaccio & tahinikastiketta (veg, g)
Kikherne-kvinoasalaattia (veg, g)
Appelsiini-parsa-perunasalaattia (veg, g)
Grillattua ja marinoitua kesäkurpitsaa (veg, g)
Naudanpaahtopaistia ja parmesaanimajoneesia (l, g)
Perunaa ja tillivoisulaa (l, g)
Talon leipävalikoima, salviavoita & hummusta (veg)

 

Pääruokavaihtoehdot

MAUSTEKUORRUTETTU HÄRÄN HANGER STEAK
Grillattua purjoa, perunakakkua & Bourbon-voita (l, g)
 
tai
 
PAISTETTUA NIERIÄÄ
Grillattua purjoa, sitruunarisottoa & rapukastiketta (l, g)
 
tai
SAVUOLUELLA MAUSTETTUA UUNITOFUA
Grillattua purjoa, bataattia & chimichurrikastiketta (veg, g)

 

Jälkiruokapöytä

Minimunkkeja (veg, g)
Mansikkakermakakkua (l)
Raparperipannacottaa & kinuskia (l, g)
Kotimaisia juustoja, kirsikkahilloketta, hedelmiä (l, g)
Simaa
Kahvi tai tee

 

Menun hinta 45 € henkilö

Alle viisi vuotiaat lapset ruokailevat ilmaiseksi.
5–12 vuotiaat: 1,5 euroa ikävuotta kohden.
 
Vapunpäivän brunssille on kaksi kattausta, klo 12:30 ja klo 15:30. Tee pöytävaraus haluamaasi kattaukseen hyvissä ajoin!

Otamme varauksia vastaan perjantaihin 30.4. klo 18 saakka tai niin kauan kuin pöytiä riittää!

VEG = vegaaninen, L = laktoositon,
M = maidoton, G = gluteeniton

Lisätietoa annoksista ja niiden sisältämistä ruoka-aineista voit kysyä henkilökunnalta.