fbpx

Vappubrunssi

Nauti Zivagon vappupäivän brunssista kuplivan kera!
Alku- ja jälkiruoat ovat katettuina seisovaan pöytään, pääruoka tarjoillaan pöytiin.
Tarjolla on kaksi kattausta: 12:30 & 15:30. Vappubrunssin pöytävaraukset tiistaihin 30.4. mennessä. Ilmoitathan varauksen yhteydessä myös valitsemasi pääruoan, kiitos.

Vappubrunssin menu 1.5.

 

Alkuruokapöytä

Kylmäsavuhaukea, kurkkua, retikkaa & tilliä (l, g)
Valikoima sillejä ja silakoita (l, g)
Savukirjolohta & Hovimestarinkastiketta (l, g)
Siianmätiä, punasipulia & smetanaa (l, g)
Etanaa, chorizoa & focacciaa (l)
Zivagon vihersalaattia & vadelmavinaigrettea (veg, g)
Confattuja juuria & misoveganeesia (veg, g)
Tofu- yrttirullia (veg, g)
Porkkalaa, munakoisoa & saaristolaisleipää (veg)
Herneterriiniä & saksanpähkinää (veg, g)
Leipäjuustoa, tomaattia & fenkolia (l, g)
Linnunmaksamoussea, sydänsalaattia & siemennäkkäriä (l, g)
Kylmäsavunauta-voileipäkakkuja (l, g)
Tilli-perunaa (veg, g)
Hapanjuurileipää, tattivoita & hummusta (veg, tilauksesta g)

 

Pääruokavaihtoehdot

Nautaa & perunaa
Prässättyä ylikypsää Viskaalin tilan naudan niskaa, ruskealla voilla maustettua perunapyreetä, paahdettuja juureksia, pekonimysliä & pippurikastiketta (l, g)

 
tai
 

Nieriää & parsaa
Haudutettua nieriää, grillattua vihreää parsaa, smetana-piimäkastiketta, siianmätiä, ruohosipuliöljyä & ruskealla voilla maustettua perunapyreetä (l, g)

 
tai
 

Selleriä & kurpitsaa
Sellerischnitzel, suolattua sitruunaa, friteerattua kaprista, myskikurpitsaa, pähkinä-misoveganeesia & selleri-kurpitsapyreetä (veg, g)

 

Jälkiruokapöytä

Churroja & suklaakastiketta (veg, g)
Suklaamoussea & tyrniä (veg, g)
Valkosuklaa-brülee, vadelmaa & suklaahiekkaa (l, g)
Valikoima juustoja, hillokkeita, hedelmiä (l, g)
Perinteistä & maustettua simaa (veg, g)
Kahvi tai tee

 

Menun hinta 58 € henkilö

Alle viisi vuotiaat lapset ruokailevat ilmaiseksi.
5–12 vuotiaat: 2 euroa ikävuotta kohden.
 
Vapunpäivän brunssille on kaksi kattausta, klo 12:30 ja klo 15:30. Zivagon vappubrunssi on ollut suosittu, joten suosittelemme tekemään pöytävarauksen hyvissä ajoin!

Otamme varauksia vastaan tiistaihin 30.4. saakka tai niin kauan kuin pöytiä riittää!

VEG = vegaaninen, L = laktoositon,
M = maidoton, G = gluteeniton

Lisätietoa annoksista ja niiden sisältämistä ruoka-aineista voit kysyä henkilökunnalta.