Valitse sivu

Saaristonkadulla ravintola Zivago palveli jo 70-luvulla Oulun janoista kansaa. Uudistunut Zivago heräsi henkiin keväällä 2017 tarjoten sesonkiannosten ja laadukkaiden juomien lisäksi retrohenkistä ”vindustrialia”. Kaikki tilojen yksityiskohdat ovat tarkoin harkittuja. Huonekaluista löytyy niin uuden elämän saaneita kuin tilaa varta vasten suunniteltujakin kalusteita. Sisustuksessa oikeuksiinsa pääsevät paljaat, aidot materiaalit.

AUKIOLOAJAT

BAARI
ma–to klo 16–23
pe klo 16–01
la klo 14–01
su klo 14–23
*pe & la pidempään, mikäli asiakkaita riittää

KEITTIÖ
ma–to klo 16–22
pe klo 16–22:30
la klo 14–22:30
su klo 14–22

 

Joulun ja uudenvuoden aukioloajat

Itsenäisyyspäivänä 6.12. Suljettu

23.–25.12. Suljettu

Tapaninpäivä 26.12. 
Baari klo 16–01
Keittiö klo 16–23

Uudenvuodenaattona ja uudenvuodenpäivänä
avoinna normaalien aukioloaikojen mukaisesti

Loppiaisena 6.1. Suljettu

 

Meillä on käytössä koronapassi!

Koronapassi on edellytys ravintolassamme asiointiin sunnuntaista 28.11.2021 alkaen. Koronapassin käyttöönotolla pyrimme ehkäisemään koronaviruksen leviämistä asiakkaidemme keskuudessa. Ottamalla koronapassin käyttöön, voimme palvella normaalien aukioloaikojemme mukaisesti, leviämisalueen ravintolarajoitusten ollessa voimassa.

Koronapassin tarkistuksen sujuvuuden vuoksi pyydämme ottamaan koronapassin esille ravintolaan tullessasi. Luennan yhteydessä tarkistetaan myös henkilöllisyystodistus. Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus.

EU:n koronatodistus sisältää kolme eri todistusta: todistuksen koronarokotuksesta, todistuksen koronatestituloksesta ja todistuksen sairastetusta koronasta. Kaikki kolme todistusta toimivat myös koronapassina. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Luennan yhteydessä jokaiselta tarkistetaan myös henkilöllisyystodistus.

Koronapassista ja sen hankkimisesta voit lukea lisää osoitteesta www.kanta.fi/koronapassi

 

Muistetaan välittää

Noudatamme tämän hetkisiä rajoituksia ja ohjeita, ja huolehdimme nyt ja aina ravintolamme asianmukaisesta puhtaudesta. Pidämme erityistä huolta hygieniasta ja siisteydestä, jotta asiointi ravintolassamme olisi mahdollisimman turvallista niin Teille kuin henkilökunnallemme. Huolehdithan osaltasi koronaturvallisuudesta ravintolassa asioidessasi. Ravintolastamme löytyy käsidesejä veloituksetta asiakkaiden käyttöön. Ethän tule ravintolaan kipeänä, mikäli sinulla on koronan oireita tai odotat koronatestin tulosta.

 

Yhteystiedot

Ravintola Zivago Kirkkokatu 29 90100 Oulu

+358 (0)44 2406672

[email protected]

Lähetä viesti

8 + 13 =