Saaristonkadulla ravintola Zivago palveli jo 70-luvulla Oulun janoista kansaa. Uudistunut Zivago heräsi henkiin keväällä 2017 tarjoten sesonkiannosten ja laadukkaiden juomien lisäksi retrohenkistä ”vindustrialia”. Kaikki tilojen yksityiskohdat ovat tarkoin harkittuja. Huonekaluista löytyy niin uuden elämän saaneita kuin tilaa varta vasten suunniteltujakin kalusteita. Sisustuksessa oikeuksiinsa pääsevät paljaat, aidot materiaalit.

AUKIOLOAJAT

BAARI
ma–pe klo 16–23
la–su klo 14–23

KEITTIÖ
ma–pe klo 16–21:30
la–su klo 14–21:30

Noudatamme luonnollisesti tämän hetkisiä rajoituksia ja ohjeita, ja huolehdimme nyt ja aina ravintolamme asianmukaisesta puhtaudesta. Pidämme erityistä huolta hygieniasta ja siisteydestä, jotta asiointi ravintolassamme olisi mahdollisimman turvallista niin Teille kuin henkilökunnallemme.

Olemme vähentäneet asiakaspaikkoja puoleen, ja pöytäpaikkojen välille on jätetty riittävästi etäisyyttä. Varmistaaksesi paikan ravintolassamme, suosittelemme tekemään pöytävarauksen. Pidäthän huolta myös omasta hygieniastasi ja turvaväleistä toisiin asiakkaisiin. Ethän asioi ravintolassamme flunssaisena tai mikäli tunnet olosi kipeäksi.

Yhteystiedot

Ravintola Zivago Kirkkokatu 29 90100 Oulu

+358 (0)44 2406672

info@zivago.fi

Lähetä viesti

13 + 12 =